Daftar Isi

2 thoughts on “Daftar Isi

  1. Pangapurnipun, kula ketua kerabat jimat, menawi saged sakderengipun even dipun gelar tulung dipun wontenaken tradisi rasulan kaliyan dongakaken leluhur ingkang sampun mantuk jaman kelanggengan saha kinarya panyuwunan murih rahayuning adicara JAB saking purwa madyo laksana, ngiras pantes nguri-nguri tradisi, Kalisalak punika sampun dados pilot proyek desa adat saha sampun wonten pokmas mandala kaloka, sampun ngantos “kacang ninggal lanjaran”. Sepindah malih sewu lepat nyuwun pangapura lahir tulusing bathin, namung nderek atur pamrayogi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s